Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Неймар окраде бижуто на Сираков

отпечатай новината

23.04.2019 13:06 | Видян 894 пъти

Неймар окраде бижуто на Сираков

Острието на „Пари Сен Жермен” – бразилската футболна звезда Неймар окраде визията на героя от САЩ `94 Наско Сираков.

Неймар се окичи със същата обеца със златно кръстче, с каквато играеше и родния футболист по време на великото американско лято. Един от най-скъпите футболни играчи в света, който в момента е считан и за абсолютна модна икона, за пореден път провокира.

Неймар винаги е залагал на нестандартна и екстравагантна визия, прически, аксесоари, дрехи и др. За обиците с кръстче обаче модата е започната от Наско Сираков още преди 25 години.

Освен моден аксесоар, обецата на ухото на Сираков е и негов талисман. Бившият национал рядко я сваля, дори когато е на терена в онези години.

По-късно тези аксесоари бяха забранени, а футболистите трябваше специално да ги увиват и прикриват по време на мач, за да не застрашат здравето на съперниците си при единоборства, пише "България днес".

Обецата с кръстче на Наско Сираков стана особено популярна след паметната победа над Аржентина на световното през 1994 година. Тогава нападателят успя да вкара гол в южноамериканската врата, удряйки с глава в последната минута.

В суматохата след попадението Наско губи скъпоценното си бижу на терена. Той е убеден, че няма да има късмет без него в следващите мачове. Дълго време се говореше, че лично жена му Илияна Раева отпътува от София, за да му занесе нова.

Едва преди няколко години съпругата на футболиста призна, че е било съвпадение нейното пътуване и загубата на обецата му. Докато са в САЩ двамата избират нова и тя продължава да му носи късмет.

А България стига до бронзовите медали на световното по футбол.

Що се отнася до Неймар, той въобще не пести пари за модни аксесоари. Футолистът има няколко чифта обеци, които носи и на двете си уши, а не само на едната като Сираков.

Интересното е, че бразилеца има и диаманти, което ги прави изключително скъпи.

Засега те носят късмет на Неймар, но само на клубно ниво, където взе шампионската титла с „Барселона” и стана неколкократен шампион в Испания и с ПСЖ във Франция.
С националния тим на Бразилия обаче, Неймар още не може да спечели световна титла.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !