Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Цвети на Криско призна, че спира да лети

отпечатай новината

24.04.2019 14:37 | Видян 2977 пъти

Цвети на Криско призна, че спира да лети

Половинката на Криско – Цветелина, спира да е стюардеса.

Това призна самата тя в мрежата. На въпрос дали й липсва работата, тя отговори положително. Не е ясна причината, заради която красавицата спира да лети. Според мнозина тя е бременна и двамата чакат наследник, което е достатъчно основателно Цвети да прекъсне работата си.

Както е известно, полетите могат да са изключително опасни за бременните. Първото тримесечие, когато е повишена вероятността от повръщане и от отлепване на плацентата, се смята за неблагоприятно време за пътуване. Това е така, защото органите на плода все още не са добре развити и резките промени в налягането при излитане и кацане могат да му повлияят негативно, пише България Днес.

Излитането и кацането на самолета също може да навредят на плода, тъй като бързата смяна на атмосферно налягане предизвиква рязко съкращаване на съдовете. Това може да доведе до отлепяне на плацентата.

Криско и Цветелина се сгодяват, докато са в Дyбaй минaлaтa гoдинa. Пpeдлoжeниeтo билo нeoчaквaно и мнoгo poмaнтичнo, твъpдят близки дo Цвeти.

Ocвeн пpъcтeнa пoлoвинкaтa пoлyчaвa и oгpoмeн бyкeт цвeтя. Гoдeницaтa нa paпъpа гopдo нocи пpъcтeнa нa pъкaтa cи. Kpиcкo e cпoдeлял, чe нe иcкa cвaтбa, a дeцa, нo Цвeти нacтoявaлa дa ce види кaтo бyлкa. Paпъpът e yбeдeн, чe Цвeти e идeaлнaтa пoлoвинкa зa нeгo. Двамата са заедно повече от 2 години, а оттогава изпълнителят се кротна.

Двамата все още не са решили дата за сватбата. Сигурно е, че няма да е много скоро. Изпълнителят е на гребена на вълната и няма никакво време от работа. Той е зает с няколко проекта, за най-важния ден в живота си иска да изпипа всички детайли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !