Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Dior представи круизната си колекция в Маракеш

отпечатай новината

02.05.2019 12:50 | Видян 1251 пъти

Dior представи круизната си колекция в Маракеш

Полъх от Африка се усеща в новата круизна колекция за 2020 г. на модна къща Dior. Новите творения бяха представени от италианската модна дизайнерка Мария Грация Киури в стария дворец Ел Бади в Маракеш, Мароко.

Около 800 VIP гости и знаменитости, сред които американската актриса Джесика Алба и италианският диджей Джованоти, присъстваха на дефилето, посветено на срещата на различни култури. Манекенките преминаха по подиума 89 пъти, за да представят тоалети, смесващи смело текстури и цветове.

"Понастоящем всички говорят за различия и никой не се интересува от онова, което ни свързва", каза Киури на пресконференция преди дефилето.

Тя е предложила на дизайнери от Кот д'Ивоар да дадат приноса си за колекцията чрез характерни за родината им памучни платове, пишат от БТА. Киури е ползвала също услугите на френската антроположка Ан Грофийе, афроамериканската художничка Микален Томас, дизайнера Пате Уедраого, известен с псевдонима Пате О, от Буркина Фасо, който е обличал Нелсън Мандела, и британската дизайнерка с ямайски произход Грейс Уелс Бонър.

Снимки може да видите в Галерията ни!

Снимки: Getty Images/Guliver Photos
Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !