Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Папи Ханс няма 2 лева в джоба

отпечатай новината

02.05.2019 16:54 | Видян 2270 пъти

Папи Ханс няма 2 лева в джоба

Папи Ханс няма редовни доходи, нито 2 лева в джоба си, поради липсата на работа и музикални изяви.

След участието си в Черешката на тортата в средата на 2017 г. Константин Трендафилов, по-известен в музикалните среди като Папи Ханс, осъзнава, че му харесва да вирее сред популярни личности и решава, че иска да стане неизменна част от родния шоубизнес. За слава, а и за да измъкне някой лев в повече.

Затова се отказва да бъде просто поет, защото не е доходоносно и започва да прави пародийни песни.

Неслучайно именно покрай готварския формат се възползва от това, че тийнсензацията Дара се влюбва в него и двамата се впускат в любовна връзка. В крайна сметка и до ден днешен феновете на Дарина и Папи са категорични, че двамата са толкова различни, че чак се чудят на какво са се крепили отношенията им. Близки до артиста споделят, че той по-скоро я е използвал, за да стигне по-бързо до целта си – лесната слава.

Именно заради любопитните му отношения с Дарина Йотова първото му парче Кекс прави фурор в мрежата, както и второто. И му донесоха участие във ВИП Брадър, както и в Като две капки вода. А оттам успех и на третото му парче – Твой.

Истината обаче била, че въпреки успешните проекти, Папи нямал 2 лева в джоба си. Наскоро излезе информация, че след участието си в Брадъра Константин е бил уволнен от позицията си на творчески директор в рекламна агенция. Вече се издържал само с „музика“ си, но участия имал от дъжд на вятър, защото нямало какво друго да представи като програма на заведенията, освен трите си песни на кръст.

С хонорарите от Капките и ВИП Брадър участникът захлебил, но всички знаем, че тези пари са временни. В момента на Папи му липсвал редовен доход и това го карало да изпада често в депресия.

Освен това бил и доста стиснат. След като с Дара скъсаха, се понесоха слухове, че Папи Ханс я е завлякъл с 10 000 лева, които тя му е дала, за да му помогне да стартира музикална дейност. Константин обаче доста се забавил с връщането на борча и поради тази причина тази тяхна „тайна“ излезе в публичното пространство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !