Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нина Добрев става супергерой

отпечатай новината

07.05.2019 11:06 | Видян 1074 пъти

Нина Добрев става супергерой

Американската звезда с български корени Нина Добрев призна, че се готви за трансфер към света на супергероите. Причината – актрисата продължава да се явява на кастингите на „Марвел“ за попълване на каста в следващата фаза от развитието на вселената.

„Явявала съм се на не един. Все още ми се налага да се боря за роли. Само защото някой е известен с това, че прави дадено нещо, не означава, че не може да се справи и с друго. Всеки може да се справи, стига да му бъде дадена тази въззможност.

"Ще се смеете, ако разберете колко сценарии за вампирски саги получавам", намигна наскоро актрисата, добила световна популярност с тийнсериала „Дневниците на вампира“. Сред продукциите, в които мечтае да се изяви пък е „Големите малки лъжи“ на HBO.

“Бих искала да работя и по исторически филм, да съм хамелеон на екрана“, допълва още тя, като уточнява, че именно желанието да покорява различни върхове в кариерата си я е провокирало да се съгласи да участва в комедийния сериал Fam. С цел да се подготви за начина на водене на снимки, Добрев посещава сета на „Теория за Големия взрив“ и „Мама“, като се е допитвала за съвети до смятания за крал на тв комедията Чък Лори (автор още и на „Двама мъже и половина“ и „Методът Комински“).

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !