Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Мадона: Дъщеря ми е по-талантлива от мен

отпечатай новината

07.05.2019 10:38 | Видян 2094 пъти

Мадона: Дъщеря ми е по-талантлива от мен

Мадона покорява всички не само с невероятната фигура, която има за годините си, не само с песните си, но и с факта, че е майка на шест деца. съобщава факти.бг. 60-годишната певица има 6 деца: 22-годишната Лурдес, 18-годишният Роко, Дейвид и Мърси (13) и Естер и Стела, които са на 6.
Наскоро певицата сподели нещо много тъжно, свързано с отрочетата ѝ, за което много съжалява и бе категорична, че никога не е трябвало да им разрешава да го направят.

Пред британското издание на модната библия Vogue тя признава: „Направих грешка, като дадох телефон на по-големите си деца, когато бяха на 13 г. Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им.“
Според Мадона дъщеря ѝ Лурдес е по-талантлива от нея, но социалните медии и богатството, в което е отгледана, са я отказали да преследва мечтите си.

Щастлива съм както никога преди. Не съм вярвала, че това ще ми се случи!” И наистина, ежедневието й на майка и съпруга я е променило почти до неузнаваемост – поп иконата вече не е същата. Изглежда по-спокойна и отворена за всякакви теми - от вкуса на дъщеря й към дрехите до самотата, съпровождала я през по-голямата част от живота й.

Мадона е свикнала с факта, че хората не я разбират. Всеки триумф и всяка грешка на най-голямата звезда в поп музиката се следят с повишено внимание още от началото на кариерата й. Очевидци сме на живота й, познаваме любовниците й, бурния й и изключително кратък брак с Шон Пен, виждали сме я блондинка и брюнетка, свидетели сме на неспокойната й амбиция за слава, пари и секс. Последното нещо, което очаквахме обаче от тази обсебена от кариерата си жена, е да се превърне в щастливо омъжена домакиня и майка. Самата тя е изненадана от себе си.

Не очаквахме и че огромна част от спечеленото й през годините състояние ще бъде дадено за благотворителност - в полза на духовната система Кабала. Именно посвещаването й в древната еврейска религия я вдъхнови да напише поредицата детски книги, базирани на ученията и моралните норми на Кабала. Последната от тези книги е прекрасно илюстрираната Lotsa De Casha, приказка за човек, който научава, че парите не носят щастие. Богатият търговец Де Каша разбира, че само като споделя състоянието си с другите и поставя останалите преди себе си, ще открие радостта от живота.

Това е и иронията за най-известното “материално момиче” в света, чието отношение към мъжете и парите определяше поведението на цяло поколение жени от края на 80-те. Но, признава Мадона, новата й книга е отражение на душата й. В много отношения тя е като парабола на собствения й живот. “Определено съм се променила – споделя звездата с усмивка. – Не вярвах, че това може да ми се случи. Прекарах 15 години от живота си, мислейки за нещата по следния начин: “Какво печеля аз от това?”

Всичко започва, след като на бял свят се появява Лурдес, или Лола, както я наричат най-близките й. Именно тогава Мадона разбира, че славата и богатството са я направили нещастна. “Най-хубавото нещо на парите е, че ти осигуряват покрив над главата и храна в стомаха. След това обаче стават напълно излишни.

През по-голямата част от живота си съм била самотна. Имала съм периоди, в които нямах нито един приятел и си задавах въпроса дали изобщо някога ще съм способна да задържа човек до себе си за по-дълъг период. Чудех се дали ще срещна мъж, който да издържи на напрежението да бъде с мен. И точно когато бях спряла да си задавам тези въпроси, срещнах този мъж.”



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !