Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Правилата, които Меган ще трябва да спазва като майка

отпечатай новината

10.05.2019 11:37 | Видян 2090 пъти

Правилата, които Меган ще трябва да спазва като майка

Въпреки че Меган често е нарушавала кралския етикет, сега като майка на Арчи я очакват нови правила, които ще трябва да спазва.

Въпреки че малкият Арчи няма да носи титла на кралска особа, той и родителите му ще трябва да се съобразят с дадените правила. Меган, като негова майка, ще има най-голяма отговорност в ранните години на детето.

Някои от тях тя вече спази – като това да сподели името на бебето поне два дни след раждането му. Други пък вече наруши – не го показа веднага след раждането му и го запозна първо със собствената си майка, а не с кралицата.

Кръщаването и кръстниците

Следващата част от въвеждането на Арчи в обществото е да го покръстят в християнската вяра. Това се прави още, докато детето е в ранна възраст, и има специални ритуали, които трябва да се спазят. Например – то трябва да е облечено в специална бяла роба, която е изработена по копие на тази на кралица Виктория. С нея бяха покръстени и принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи.

Във връзка с това трябва да се изберат и кръстниците на детето, които в кралското семейство обичайно са от 4 до 7. До сега много от нас подозирахме, че едни от тях ще бъдат Джордж и Амал Клуни, но малко след раждането, Джордж отхвърли този слух.

Публични изяви

Арчи от много малка възраст ще трябва да посещава събития като част от кралското семейство. В първите му години, разбира се, публичните изяви няма да са много на брой, но хората очакват да го видят на няколко важни събития. На всички от тях той ще присъства с майка си.

Държанието

В следствие от това ще трябва бързо да се научи да се държи подобаващо в обществото. Още с първите стъпки на кралските деца, те са обучавани и как да махат към тълпите хора.

След това малките трябва да научат как да сдържат емоциите си, за да не засрамват кралицата. Разбира се, проявява се разбиране по въпроса, но Меган ще трябва да го научи на базов етикет за поведение.

Облеклото

Облеклото също е по-специфично сред кралските деца. Момчетата са задължени да носят навън къси панталонки, затова и Арчи ще трябва да се съобрази с това правило, поне докато порасне.

Коледа

Най-често семействата по празниците избират да останат само родителите с децата, но в случая на кралските особи това не е възможно. Те са задължени да се събират за празника в двореца всяка година.

Без някои игри

И ако на такива поводи някои изибират да играят семейни игри, тук това не е възможно. Нито един от родените в кралския двор не може да играе настолната игра Монополи. Не знаем от къде е възникнало това правило, но от години насам никой от кралското семейство не може да го прави.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !