Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ицо Хазарта: В новия албум има по-хубава песен от Колега

отпечатай новината

10.05.2019 15:10 | Видян 1931 пъти

Ицо Хазарта: В новия албум има по-хубава песен от Колега

На 18 май Ицо Хазарта (половинката от Ъпсурт) ще представи първия си солов албум, който носи името Неправилен рап. „Заглавието Неправилен рап е една шега с едни определени хора, които имат желанието да казват кое е правилно и кое не е“, заяви в ефира на БНТ рапърът.

Той ще представи соловия си проект с концерт в София лайв клуб и ще бележи ново начало не само за Хазарта, но и за Ъпсурт, които вече са дует, след като Буч напусна и заложи на самостоятелна кариера.

По „Неправилен рап“ Хазарта е работил с много свои колеги, като за една песен време до него се завръща отново Белослава. Има дуети с варненския рапър Явката  ДЛГ.

"Има и с Бобо, с който чак ме е срам да кажа от колко години планираме. С Хоумлес. В албума има и бонус трак на DJ Mascota, в която участвам. Има и една песен от 2008-а, която е ремикс на Нон-стоп със Стоян Роянов Я-Я", разказа още Ицо.

По музиката се е трудил бат‘ Венци от Ъпсурт, но участва само като бийтмейкър в проекта. "Работил съм с много хора в албума. През годините много хора изявиха желание да работим заедно, да правим песни, не с всички се получи, да не кажа, че с никой от тези дето поискаха не се получи. Но пък за сметка на това, с тези, които аз поисках, стана много добре", намигна Хазарта и призна:

"Искам да кажа, че в новия албум има една песен, която смятам, че е по-хубава от Колега. Следващият сингъл се казва Гладен, а видеото към него се очаква съвсем скоро, „няколко дни след премиерата на албума“, както каза авторът му и цитира Казандзакис в ефира на обществената телевизия: "Аз не съм свободен, просто моето въже е по-дълго".

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !