NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Заподозряха Меган в копиране на Кайли: Мегандашян

отпечатай новината

15.05.2019 12:12 | Видян 1470 пъти

Заподозряха Меган в копиране на Кайли: Мегандашян

За първи път херцогинята на Съсекс отбеляза Деня на майката като родител. Меган Маркъл побърза да отбележи събитието като публикува фотос с новороденото си дете на официалната страница на херцозите на Съсекс в Instagram – @sussexroyal.

Кадърът с детското краче в нейните ръце умили феновете ѝ, но някои от последователите ѝ не спестиха критиките към нея. Сред тях бе американският писател Гари Джанети, който публикува пост в своя Instagram.

Всъщност Джанети стана особено известен в социалните мрежи с хапливите си коментари към Меган Маркъл и останалите членове на британското кралско семейство. Страницата му има повече от 700 000 последователи.

Там той сравни снимката на Меган и бебето с друга, направена през февруари 2018 г. от Кайли Дженър, намеквайки, че Меган се е вдъхновила от стила на модела, пише The Sun.

Постът му отприщи коментари, в които хора пишат: „Даже е същият лак за нокти?! Помислих, че на фотографията е едно и също бебе“. Идеята бе приета радушно и от други, които добавиха още пиперливи идеи: „Точно ефектът Кардашян!“, „Мегандашян“.

Други пък достигнаха още по-далеч като свързаха новината с четвъртото бебе на Ким и Кание и написаха, че „Това може да е новото бебе на Ким“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !