На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Започнаха снимките на екшън комедията Диви и щастливи

отпечатай новината

16.05.2019 15:07 | Видян 1437 пъти

Започнаха снимките на екшън комедията Диви и щастливи

Снимките на екшън комедията „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова вече започнаха. В една от главните роли се превъплащава младата международна звезда Базил Айденбенц, познат от хитовия британски сериал „Виктория“.

Продукцията обещава зрелищни каскади, каквито досега не е имало в български филм или сериал. Визията е модерна и гони качеството на холивудските продукции, а хуморът и свежите реплики допълват съвременния стил на снимане, като част от диалога е на английски език. Редица обичани родни звезди ще влязат в образите на запомнящи се герои, към които публиката няма да остане безразлична. Имената им на този етап остават в тайна.

„Диви и щастливи“ е третият пълнометражен български филм на режисьора Мартин Макариев („Вила Роза“, „Привличане“), сценарист е Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуценти са Яна Маринова и Александър Сано. Същият екип реализира хитовия филм „Привличане“, който се превърна в най-гледания филм за пролетта на 2018 г, като изпревари по брой зрители дори холидувски блокбастъри като „Черната пантера“. „Привличане“ е и на едно от челните места в класацията за най-гледан български филм за всички времена.

Създаването на филма „Диви и щастливи“ следва примера на международните професионалисти в бранша. Още през 2018 г. във Варна беше заснета 10-минутна секвенция, с която продуцентите участваха на павилиони за филми в Холивуд и Кан. Там „Диви и щастливи“ беше купен още на „зелено“, а договорът с международния дистрибутор Free Dolphin Entertainment осигурява разпространение в цял свят.

„Диви и щастливи“ разказва историята на Боряна (Яна Маринова), която е загубила усещането за пълноценен и истински щастлив живот. Една нелепа случайност обаче събужда у нея скритата жажда за смислено съществуване и това я подтиква към смели и решителни действия. В устрема си тя повлича и най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев). Уверени в себе си, двете жени успяват да се справят с предизвикателствата и да се отправят на едно лудо пътешествие към истинската си същност, осъзнавайки, че щастието е в собствените им ръце.

„Искахме да направим филм за смелата жена. За жената, която не се страхува да поема рискове и се втурва презглава, за да сбъдне мечтите си. С този филм искаме да вдъхновим съвременната българка да бъде по-борбена и да не отстъпва пред трудностите, да преследва целите си и да има вяра в себе си. Щастието е на една ръка разстояние, трябва само да се протегнеш...или някой да ти покаже, че винаги има начин“, казва актрисата и продуцент Яна Маринова.ю

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !