Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Хелън Мирън се боядиса в розово за фестивала в Кан

отпечатай новината

21.05.2019 10:33 | Видян 1016 пъти

Хелън Мирън се боядиса в розово за фестивала в Кан

Червеният килим в Кан не престава да ни поднася изненади, а една от тях дойде от Хелън Мирън.

73-годишната актриса се появи на премиерата на Les Plus Belles Annees D’une Vie (Най-красивите години в един живот) с коса, боядисана в нежно розово.

Късата и пригладена назад коса на звездата й придаваше дързък и модерен и същевременно елегантен вид, а царствената й златна рокля Elie Saab прибавяше първокласен холивудски блясък към тази визия.

Изключително удоволствие е да видим, че освен талант и невероятен дух, носителката на Оскар умее да експериментира с визията си и да поддържа имиджа си изненадващ, свеж и самоуверен.

Хелън Мирън винаги е била адвокат на това, че възрастта не лишава една жена нито от нейната привлекателност, нито от любопитството й към новото.

Също толкова впечатляваща бе на червения килим и нейната приятелка, актрисата Анди Макдауъл. Двете актриси с удоволствие позираха заедно, облечени напълно различно.

Анди успя да прикове погледите с нестандартното съчетание от широк панталон и горна част с шлейф, което определено бе едно от най-интересните модни решения на фестивала до момента.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !