Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Амал Клуни е загрижена за безопасността на децата си

отпечатай новината

29.05.2019 09:52 | Видян 1491 пъти

Амал Клуни е загрижена за безопасността на децата си

Заради делото срещу Ислямска държава, тя се притеснява за безопасността на децата си
Амал Клуни се подготвя да повдигне обвинения срещу ИДИЛ, но преди това иска да бъде сигурна за безопасносттта на децата си. Затова е решила да предприеме мерки преди началото на делото.

Ето какво споделя в интервю съпругът й Джордж Клуни:

“Много по-различно е, когато имаш деца. Жена ми ще е първата, която ще се изправи срещу ИДИЛ и като семейство сме изправени пред истинска опасност. Трябва активно да се грижим за  безопасността всеки ден. Не искаме децата ни да се превърнат в мишени, затова сме изключително внимателни”, сподели холивудската звезда.

Клуни даряват половин милион за промени в оръжейния контрол

Наистина техният случай е като никой досега. Децата на двойката са постоянно преследвани от папараците заради популярността на Джордж, а сега Амал ще привлече още повече внимание върху семейството с новото си дело. Нейната кауза е важна, но и едновременно с това застрашаваща безопасността й.

Тя търси разплата за жертвите от сексуален тормоз в Ирак и Сирия, след като се е примирила с мисълта, че няма как да предотврати тези престъпления. Решението да предприеме това дело е взела след случая с Надя Мурад – жената, избягала от живота на секс робиня в Ирак.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !