Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мис Плеймейт Жанет Осипова и Киро Скалата в опасна близост

отпечатай новината

30.05.2019 13:26 | Видян 3254 пъти

Мис Плеймейт Жанет Осипова и Киро Скалата в опасна близост

Предстои второ издание за тази година на шоуто Крале на Силата продуцирано от Кирил Вълчев Скалата, рекламиращо положителния ефект от упражненият с тежести. След мега старт от гребната в Пловдив с участието на сандалната певица Сузанита, атлетични красавици и цял куп миски натоварени в 15 метров HAMMER, бутан от най-силния мъж на България Мариан Димитров.

Скалата подготвя мини спектакъл за село Карабунар, Пазарджишко управляващия независим кмет е от създателите на Крале на Силата преди 20 години. Тази събота на 1 юни в компанията от 17 00 на селския събор местните атлети ще се съзтезават на лежанка за награди от над 2000 лв. Специален гост на събитието е Мис Плеймейт 2018 Жанет Осипова, тя ще награждава победители и ще се снима с участниците.

"Присъствието на момчета със сексапил е моя запазена марка! Във въздуха витаят флуиди, летят феромони и това повишава тестостерона, живеца, креативноста и силата на всеки мъжкар, атмосферата е цветна, ведра и весела, съзтезанието се превръща в празник! Няма нужда от допинг и стимуланти красивата комапия удължава живота, не случайно св. Цар Давид първия цар юдейски е спал с млади девойки само, за да му се раздвижва кръвта, без интимни отношения!

Съвременния човек е обсебен от виртуалния - НЕ естествен свят, той ГУБИ елементарни способности за комуникация, общуване и споделяне на емоции и мисли. Аз предлагам празник за всички възрасти с лек състезателен елемент, контакт с победители в спортовете на силата и популярни лица от светската сцена.

Всичко това заснето за спомен и мотивация и добре подкрепено от медии и фирми осигуряващи награди! Това не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма, това е стимул за Духът, който реално управлява материята,....благотворителна инициатива за социализация и интеграция ако искате "модерни термини"!", споделя продуцента Вълчев.

Организаторката и втора водеща на ивента е певицата Никол Стоянова НИККА, тя успя да ангажира латино изпълнителя с мускули Начо Паскал за музикален гост. Технически секретар на съзтезанието е Нина Вълчева републиканска шампионка по скокове във вода и дъщеря на Скалата.
 
Наградите са осигурени от: Протеинови вафли Fit Spo, българската марка майсторски инструменти Raider , LimosBg.com, велосипеди Leader, American Pop Corn Company.

Снимки вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !