Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДА! Кейкбокс, особено в дъждовни дни

отпечатай новината

03.06.2019 13:43 | Видян 816 пъти

ДА! Кейкбокс, особено в дъждовни дни

Кейкбокс на ул. Гладстон, между ул. Асен и ул. Борис, е прекрасно място, където на всичко, което може да си харесате от витрината – сладко или солено, при цената е изписано от какво е направено на място. Ще ви направи впечатление, че всички яйца, които се потребяват са от щастливи кокошки.

Домакините гарантират, че и всичко останало се приготвя от натурални суровини, без консерванти и стабилизатори. Шоколадът, който се използва е белгийски, маскарпонето е италианско. Можете да намерите баници и кроасани за закуска, за обяд и по-късно кишове за компания на чаша вино – в този сезон най-добре розе, солени и сладки къп-кейкове, оригинални торти.

Ние избрахме и харесахме много на вкус Тофи карамел – сладкиш с форма на кораб, направен от карамелен и шоколадов мус, с ивичест лист от позлатен шоколад за разкош на върха. Шоколадовата сфера с малиново ядро, многоетажната торта с нива от шоколад, шамфастък и какво ли не, лимоновият трюфел, домашните бонбони от няколко сорта със сигурност ще бъдат причина да се връщаме отново и отново.

Особено в дъждовен ден, когато недостигащата светлина може да се навакса с малък сладкиш за душата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !