Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Приянка: Меган е жертва на расизъм от страна на британските медии

отпечатай новината

03.06.2019 15:28 | Видян 1669 пъти

Приянка: Меган е жертва на расизъм от страна на британските медии

Докато Меган Маркъл се въздържа да говори срещу британската медия, заради ролята си в кралското семейство, няма кой да спре нейната приятелка Приянка Чопра да го стори. В ново интервю за The Sunday Times, съпругата на Ник Джонас обсъди критиката на пресата срещу херцогинята на Съсекс.

"Наистина е жалко, но ако има някой, който може да се справи със ситуацията, това е тя", сподели актрисата.

Според Чопра несправедливото отношение на медията се дължи на това, че не може да приеме жена с различни корени за кралска особа.

"Разбира се, че е въпрос на расизъм, то е очевидно. Красотата на Мег, обаче, се крие в това, че независимо от всичко тя остана вярна на себе си. Много хора я познават, откакто започна да се среща с Хари, но ние сме приятелки отпреди това и тя си е същата мацка. Въпреки високото ѝ обществено положение, тя продължава да говори за старите неща. Точно както преди. Преди всичко това да се случи, двете сме прекарвали часове наред, обсъждайки разликите, които диалогът и влиянието могат да причинят на света. Това, което виждате в момента, действително е тя."

Относно слуховете за вражда между двете, Чопра отрече.

"Преди години с нея установихме връзка, посредством начина, по който гледаме на света като жени. Меган е прогресивно, модерно и самоизградило се момиче, което е като всички нас. Тя е невероятна, но в същото време е себе си на сто процента."

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !