Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Канят Марта Вачкова да снима в Турция

отпечатай новината

04.06.2019 16:55 | Видян 1348 пъти

Канят Марта Вачкова да снима в Турция

Марта Вачкова получи покана да снима в Турция. Предложението дойде не от кого да е, а от звездата от Великолепния век Мерием Узерли.

Актрисата ни от седмица насам е в компанията на Дарина Павлова и турската си колежка. Трите са заедно на Босфора, а в купона взима участие и верния приятел и спътник на Дарина — Сандро Рубини, пише България днес.

Компанията се е настанила в тузарския Чириган Палас, където една вечер струва над 3000 лв.

„Ти си страхотна Мерием, обичам те”, споделя Вачкова. Турската й колежка, не й остава длъжна.

„Ела при нас да се снимаш, чакам те! Ще станеш истинска звезда! Имаш огромен талант”, хвали  Вачкова Узерли.

Не е много ясно за кой сериал става дума, но явно екранната сестра Жекова е поканена да се снима в някоя турска продукция. Това няма да бъде прецедент, тъй като Иво Аръков вече се снима в Турцияи то рамо до рамо с Къванч Татлату.

Дарина и Марта пък всяка година са на ваканция, но този път двете заминаха без дъщерята на актрисата — Рада. Талантливото момиче останало при баба си в София, оставяйки старите приятелки да се забавляват сами.

„Много харесвам Босфора. Имат великолепни актриси”, пише и Дарина в социалните мрежи. Не е тайна, че милиардерката се оглежда за интересна продукция, която да снима. Екипът на Дарина много успешно работи с киноцентъра в Бояна и благодарение на нея бяха заснети редица филми.

По нейна инициатива в България снимаха Шварценегер, Бандерас, Слай, Стейтъм, Барни Рос и други. Тя уреди снимките на филма и Добрият цар, а пак с нейно съдействие в София бяха снимани реклами на Порше и Мерцедес. А синът на Ави Лернер — Ярив е добър приятел на Дарина.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !