Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Всички искат да смъкнат ризата от гърба на Моника Валериева

отпечатай новината

07.06.2019 12:43 | Видян 2014 пъти

Всички искат да смъкнат ризата от гърба на Моника Валериева

Обяснимо е защо когато видиш Моника Валериева, искаш да съблечеш всичките й дрехи. Но защо пък точно ризата – питат се повечето от вас! Да, това е факт. Всички искат да я смъкнат от гърба й, и то най-вече - нежният пол. А причината е уникалният модел на WOMANSHOP, с който позира плеймейтката.

Начинът, по който „Златна роза“ стои на красавицата, кара не една и две дами да завиждат на стила й. Уверяваме ви, че място за злоба няма, тъй като любимата риза на Моника е налична в онлайн магазина и дори е на промоция.

Кое я прави толкова търсена? Разкроената кройка с ръкави тип прилеп и ефирната висококачествена материя, модерният цвят екрю и лъскавите райета, лежерната отпуснатост около талията и ханша, неангажиращото деколте… Да продължаваме ли още? А, да – предлага се и в класическо черно.

Моделът е предпочитан най-вече заради лесното му съчетаване както с официалния, така и с кежуал гардероба.

Любимката на Филип Плейн е избрала да комбинира модерната риза със спортно-елегантни дънки – също част от богатия арсенал на онлайн платформата. „Абу Даби“ са със златисти кантове, които перфектно подхождат на горната част от облеклото й. И за да завърши съвършената си визия, Валериева е избрала бежовите обувки „Шарлот“ – топ артикул в сайта.

Миската неколкократно е доказвала, че разбира от мода и неслучайно се е спряла на гуруто в интернет модата WOMANSHOP. Тя не само е модел на новата колекция, но и с удоволствие носи дрехите от сайта в ежедневието си, а също и по светски събития.

Облечена в риза „Златна роза“, брюнетката предизвика вълна от коментари и интерес от страна на феновете си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !