Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Йозил поема разноските по операциите на 1000 деца по света

отпечатай новината

10.06.2019 15:27 | Видян 857 пъти

Йозил поема разноските по операциите на 1000 деца по света

През уикенда халфът на Арсенал Месут Йозил ще сключи брак с половинката си Амине Гюлше, но това няма да бъде единственото незабравимо събитие. В навечерието на сватбата си футболистът обяви, че ще помогне на 1000 деца по света, поемайки разноските по техни операции.

Йозил и половинката му дори призоваха гостите на своята сватба да не носят подаръци за младоженците, а да дарят пари на фондация, която да ги разпредели за деца в нужда. Футболистът уточнява, че средствата отиват за деца, които се лекуват от изгаряния, деформация на крайниците и други проблеми.

Халфът на Арсенал подкрепя фондацията BigShoe, като си партнира с нея от години. През 2014 г. Йозил дари премията си от спечелването на световната титла в Бразилия (240 хиляди паунда) за операциите на 23 бразилски деца.

"Като професионален футболист аз съм в привилегирована позиция. Затова моля всички, които имат възможност да помогнат на деца в нужда и да се включат в една инициатива, която е близка до сърцето ми", написа Йозил в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !