Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Селена Гомес се завръща с нова визия

отпечатай новината

11.06.2019 15:40 | Видян 2289 пъти

Селена Гомес се завръща с нова визия

От дълго време насам Селена Гомес страни от очите на хората, защото искаше да си даде повече време за себе си. Сега е решила да се завърне и избра перфектната визия, за да го направи. На премиера на новия си филм “The dead don’t die”, Гомес се появи с пищен тоалет в черно.

От дълго време насам Селена Гомес страни от очите на хората, защото искаше да си даде повече време за себе си. Сега е решила да се завърне и избра перфектната визия, за да го направи.

На премиера на новия си филм “The dead don’t die”, Гомес се появи с пищен тоалет в черно с обемни ръкави с пера. Деколтето на роклята беше силно изрязано и тя избра да подчертае още повече тази част с нежна прическа с прихваната коса.

Аксесоарите си запази по-изчистени като комбинира два големи пръстена с дълги сребърни обеци. Токчетата й пък бяха от черна кожа.

Радваме се да видим Селена отново на червения килим. Това е една от първите й появи на официални събития, от както реши да си даде почивка от работата. Сега с новия й филм и бъдещите проекти, очакваме да я виждаме много по-често.

Разгледайте визията й в галерията.

Източник: missbloom
Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !