Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Алекс Сърчаджиева с нова визия

отпечатай новината

13.06.2019 15:54 | Видян 2551 пъти

Алекс Сърчаджиева с нова визия

Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на близки приятели като известния сред звездите коафьор Николай Иванов – Нико.

Талантливият фризьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния период от живота й и се стараел всячески да я разведрява. Освен че бил винаги насреща за приятелски разговори, Нико успял да убеди актрисата, че една рязка промяна във външния й вид ще й помогне да се почувства по-добре, макар и минимално.

Така с неговата намеса Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали приятно изненадани от промяната и Алекс непрекъснато получавала комплименти след представление, пише Ретро.

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния театър Терапевти, а отделно от това се е нагърбила и с десетки други ангажименти, най-често свързани с воденето на събития от различен ранг.

Именно решението да не се оттегля от сцената и работата й помогнало да потиска мъката по загубата на любимия й Иван Ласкин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !