Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

2500 лв. сдобриха Минчев и Тупарев

отпечатай новината

28.03.2009 09:00 | Видян 6569 пъти | Гласували 1

2500 лв. сдобриха Минчев и Тупарев

След като посветиха почти цяло предаване на Евгени Минчев, решено в негативни краски, продуцентите на ВИП брадър клекнаха и го поканиха наживо в студиото.

Вероятно това беше невероятната медийна защита към Евгени, както и приятелското рамо на гостуващият предната вечер Сашо Диков. Диков каза в прав текст само хубави думи за Минчев и предложи Ники Кънчев да го покани за да се изяснят нещата. Минчев се появи в шоуто с невероятен костюм и накара всички да млъкнат, доказвайки категорично тезата си. Той обясни своята версия за прословутите 5 000 лева, докато продуцентът Ники Николов се червеше на стола. Евгени разчупи ледовете като каза, че носи кукуруз за кръстения на него пуяк и показа доказателства за своята благотворителност.
 
Верен на своята щедрост известният пи ар и продуцент дари свои лични средства 2 500 лева и така стана първия дарител на първото благотворително издание на ВИП брадър. Това сдобри двамата, като само преди часове Минчев нарече уж с лапсус Тупарев- Тъпарев. В други интервюта пък Нико бе наречен от Евгени Тузарев, което носи намек за височайша уговорка между тях. Все пак победител стана Евгени и така вълка сит и агнето цяло, пуяка, прекръстен на Лондон- също.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !