Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Брадли Купър измъкна роля от Леонардо ди Каприо

отпечатай новината

17.06.2019 12:55 | Видян 1192 пъти

Брадли Купър измъкна роля от Леонардо ди Каприо

Холивудският ас Брадли Купър, който направи режисьорския си дебют миналата година с „Роди се звезда“, измести Леонардо ди Каприо като фаворит за главната роля на новия филм на Гилермо дел Торо.

Лентата носи заглавието Nightmare Alley, като за участието на звездата от „Титаник“ в нея се заговори през април. Въпреки това, посочват източници, цитирани от The Hollywood Reporter, до подписване на договор с Ди Каприо така и не се е стигнало. Все още не е ясно и дали Купър е положил инициалите си върху документ за участието си в първия режисьорски труд на Дел Торо след спечелилия му „Оскар“ „Формата на водата“.

Сюжетът на Nightmare Alley ще гравитира около измамник, за чиято роля са спрягани Купър и Ди Каприо, който се сработва с психиатър, за да манипулира хората около себе си. Клапата на филма се очаква да щракне наесен.

Самият Брадли Купър също има няколко различни проекта. Сред тях попада и следващият му опит на режисьорското столче. Макар повече подробности около проекта да се пазят все още в тайна, към момента е известно, че филмът ще представлява биография на легендарният пианист и композитор Ленард Бърнстейн. Лентата ще бъде заснета по повод 100-годишнината от рождението на музиканта, а сред изпълнителните продуценти се нареждат имена като Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !