Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Ламбо отворил очите на Енджи Касабие

отпечатай новината

18.06.2019 11:23 | Видян 1434 пъти

Ламбо отворил очите на Енджи Касабие

Големият български актьор Стефан Данаилов е причината Енджи Касабие да се захване с професията на диетолог. Това разказа в "Черешката на тортата" самата тя.  Заварката между тях станала покрай сериала "Стъклен дом", за който той трябвало да се повтали.

Потърсил услугите на Касабие, с която се запознал покрай родителите й. "Когато ми се обади и представи, изобщо нямах представа, че това е толкова популярен и обичан човек в България. Преди това съм се занимавала любителски с подготвяне на хранителна програма за мен и приятели. Ето, че покрай г-н Стефан Данаилов това стана мое призвание и вече години наред е начин да печеля", разказа хубавицата от ливански произход.

В крайна сметка Данаилов свалил 7 кг и то за 15 дни. "Това е най-трудното отслабване - да премахнеш мазнините от тялото си и това да се види на специалния кантар, с който изследвам вътрешните мазнини", обясни д-р Касабие. В "Черешката на тортата", в която участва за втори път (първият път дори печели кулинарното риалити), тя не заложи на арабски специалитети, противно на очакванията на някои от гостите.

Арабката всъщност представи актуалния си диетичен режим-шедьовър и впечатли всички. Тя получи максималния брой точки за победа, но в крайна сметка първото място взе половинката на продуцента Андрей Арнаудов - Еми, с която имаха еднакъв резултат.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !