Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Хари си падал по Дженифър Анистън

отпечатай новината

20.06.2019 15:12 | Видян 2626 пъти

Хари си падал по Дженифър Анистън

В момента принц Хари е щастливо женен за Меган Маркъл и наскоро отпразнува Деня на бащата, но някога аристократът е бил сериозно увлечен по друга актриса. В продължение на години той е бил запленен от бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън, поне така твърди известният журналист на New York Times, блогър и биограф – Иън Халперин, който пише книга за звездата от Приятели.

Според Халперин увлечението на Хари било много сериозно. В определен момент той дори се сдобил с телефонния номер на Анистън и ѝ изпратил съобщение с емотикони.

"Принцът е посещавал Лос Анджелис и е ходил на партита с модели. На едно от тях е срещнал близка приятелка на Джен, която му дала нейния номер, след като ѝ споделил, че тя му е любимата актриса. Той веднага ѝ е писал. Източник ми разкри, че Анистън е била наясно с чувствата му, но не искала да му отговори заради голямата разлика в годините им", каза авторът на книгата.

Според Mirror, освен че е с 16 години по-голяма, американката имала още една причина, поради която да предотврати евентуално негово предложение за среща. Тя искрено се възхищава на майка му - принцеса Даяна и се е запознала с принц Чарлз само няколко месеца след смъртта ѝ.

Халперин казва още, след като видял Анистън на корицата на списание GQ, на която тя позира гола, само по вратовръзка, 24-годишният тогава херцог на Съсекс откровено заявил пред свои приятели, че тя има всички качества да бъде принцеса.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !