Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Карди Би харчи 400 000 долара за първия рожден ден на дъщеря си

отпечатай новината

25.06.2019 13:23 | Видян 2426 пъти

Карди Би харчи 400 000 долара за първия рожден ден на дъщеря си

Всички знаем, че някои звезди харчат баснословни суми за децата си. Някои им купуват скъпи автомобили, часовници и какво ли още не. Сега е ред на Карди Би, която сподели, че ще похарчи 400 000 долара за партито по случай първия рожден ден на дъщеря си Кълчър.

Изпълнителката и съпругът ѝ Офсет са платили още 100 000 долара за бижу от бяло злато с диаманти, вдъхновено от любимото телевизионно шоу на малката Кълчър - Word Party.

Рожденият ден на момиченцето е на 10 юли.

Голямата сума провокира част от феновете да коментират, че това пилеене на пари не е оправдано, тъй като много деца имат нужда от финансова помощ, докато Кълчър дори няма да си спомня своя първи рожден ден.

През май месец Карди Би бе нападната от последователите си в социалните мрежи заради друг случай с харчене на огромна сума. Тогава тя съобщи, че е платила 80 000 долара за аксесоари за своето бебе и не се притеснява да се хвали с покупката, тъй като "си е скъсала за*ника от работа".

Изпълнителката на Bodak Yellow написа следното:

"Току-що изръсих цяла торба пари за дъщеря си, защото лошите к*чки се глезят. Да, хваля се, защото си късам за*ника от работа".

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !