Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ева Лонгория: Искам да възпитам сина си така, че да стане добър мъж

отпечатай новината

30.06.2019 09:21 | Видян 1933 пъти

Ева Лонгория: Искам да възпитам сина си така, че да стане добър мъж

Ева Лонгория е много неща – актриса, продуцент, режисьор, бизнесдама и активист. А от една година е и майка, което за нея е най-важната роля в живота й. Ева прави всичко възможно, за да донесе позитивни промени на света и се старае всяко едно нейно действие да бъде насочено към тази цел – от възпитанието на сина й, до филантропската й дейност.

Сега, след като синът й Сантяго Енрике навърши една годинка, актрисата застана пред списание Parents, за да говори за майчинството, работата, отговорността и важните неща в живота.

„Да съумееш да възпиташ сина си като добър мъж, е голяма отговорност днес. Той трябва да знае за равенството между половете, феминизма... Но не е достатъчно просто да му кажеш. Трябва да му показваш тези неща всеки ден“, казва Ева. Като един от основателите на Time’s Up движението, Лонгория винаги се е изявявала като защитничка на жените и правата им. А майчинството я вдъхновява още повече в това.

„Според мен в Холивуд трябва да нормализират виждането си за майките. Нямате представа колко пъти, след като някоя жена стане майка, не й биват предлагани провокативни роли, сякаш тя вече не може да бъде секси. Също така се изисква от актрисите да спрат да работят за дълги периоди от време, за да възстановят предишната си форма и не им дават възможност да работят, докато не започнат отново да изглеждат по определен начин“, разказва Ева, която се върна на работа съвсем скоро след като роди сина си.

И независимо че графикът й е препълнен с работа, актрисата смята, че Санти се е появил точно в перфектния момент в живота й.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !