Кубинка ще играе Мерилин Монро

Кубинката Ана де Армас изгря във Вади ножовете и предстои...

Хари и Меган напускат Лондон на 1 април

Принц Хари и съпругата му Меган ще напуснат окончателно...

Анита Мейзер изчезна

отпечатай новината

01.07.2019 13:22 | Видян 745 пъти

Анита Мейзер изчезна

Скандалната носителка на приза Мисис България Анита Мейзер е изчезнала вдън земя три месеца след като излезе от Сливенския затвор, където лежа 2 години за убийството на мъжа си Николай Димов.

От семейството на загиналия при SEX експеримент културист се ожалиха, че не могат да открият убийцата му, за да си приберат кръвнината от 100 000 лева.

Опасенията на свекърата на Анита Мейзер – Петранка, са че мургавата силиконка се разделя ударно с недвижими имоти и имущество, за да си спести плащането на кръвнината от 100 000 лева. По петите на Анита Мейзер е пуснат частен съдебен изпълнител, който обаче също не може да открие 54-годишната доскорошна затворничка.

Същевременно Мейзер е съумяла да прехвъли три от имотите си във Варна на своята дъщеря и по документи притежава единствено гараж в престижна кооперация на улица Първа в местността Траката, както и американски джип Линкълн, произведен през 2013 г. Общата стойност на имуществото, водещо се на нейно име, трудно би надхвърлила 40 000 лева.

Опитите на частния съдебен изпълнител да наложи запор върху гаража и джипа засега удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, макар тя да е декларирала, че живее под наем в квартал Виница. От джипа на силиконката също няма никаква следа, според мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части.

Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали жалба срещу Анита Мейзер в съда с настояване за принудително отнемане на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последствия. Според адвокатът на скандалната миска, Мейзер не е в състояние да плати 100-те хиляди лева кръвнина.

Тя щяла да се издължи когато спечелела дело срещу България в Страсбург. Мейзер се кани да съди държавата за 200 000 лева обезщетение, тъй като прекарала повече време в следствения арест от предвиденото в закона. Освен това била несправедливо обвинена, че предложила подкуп на полицай.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !