Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мис Нос бръмчи със звяр за 500 бона

отпечатай новината

02.07.2019 11:21 | Видян 1690 пъти

Мис Нос бръмчи със звяр за 500 бона

Супер лъскава кола ще вози Мис България 2017г. Тамара Георгиева. Гаджето й Стивън Роуз получи като подарък от майка си – бизнесдамата Катя Роуз, прескъп „Макларън“, модел 570 GT, на стойност близо половин милион лева.

Стивън, който се дипломира в елитен колеж в Барселона преди броени дни, получил колата като подарък заради успешното си завършване и веднага гордо се снима с возилото, цвят черна пантера. Двойката в момента отмаря в Гърция. На церемонията по завършването присъстваха двете любими жени на Стивън – майка му Катя и половинката Тамара, която наскоро се премести в Барселона, за да е по-близо до любимия си.

Въпреки че са от много години двойка, Тамара не живееше с гаджето си, което според светските клюкари вече е готово да й предложи брак. Двамата обмисляли брак извън България, за да се отърват от папараците, а и семейство Роуз имат имоти в чужбина, един от които в Барселона.

Двойката стана популярна с избора на Тамара за най-красива българка за 2017г. Преди да коригира носа си миската бе подложена на критики, че не отговаря на идеалите за красота на една Мис. Тогава именно бъдещата й свекърва – ултрабогатата Катя Роуз, твърдо я защити, а Тамара до днес работи във фамилния бизнес на бъдещия си съпруг и винаги е рамо до рамо с Катя, пише „България Днес“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !