Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аланис Морисет: Не се отказах за 3-то дете

отпечатай новината

02.07.2019 12:38 | Видян 2002 пъти | Гласували 1

Аланис Морисет: Не се отказах за 3-то дете

„Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Толкова исках и се молех да съм бременна...". Tова заяви Аланис Морисет пред списание "Self".

45-годишната певица, която очаква третото си дете, се снима за корицата на изданието.

Изпълнителката споделя, че тя и съпругът й извървели доста дълъг път преди да видят двете чертички на теста за бременност. Тя качи една от снимките в своя профил в Instagram и уточни, че от 2014 правят инвитро опити, като никога не е спирала да вярва, че ще забременее отново.

"Покрай неуспехите и опитите научих толкова много неща за тялото ми, за биохимичните процеси, за имунитета и генетиката... Беше един доста мъчителен процес. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш“, коментира тя.

Аланис споделя още, че със съпруга й Марио Трийдуей имат много силна връзка: "Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да намеря подходящия. Но не се предадох и открих любовта.  Затова и съветът ми към всички жени е: не се отказвайте от принца, търсете го, не се предавайте. Той съществува“.

Изпълнителката вече има две деца - Евър на 8 и Оникс на три. Сега тя е в напреднала бременност, но не желае да разкрива какъв е полът на бебето. По думите й, до момента тя се чувства отлично и няма притеснения за раждането.

Източник: Monitor
Снимка: Self

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !