Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никол обратно към хавайските си корени

отпечатай новината

03.07.2019 11:38 | Видян 1112 пъти

Никол обратно към хавайските си корени

За Никол Шерцингер времето сякаш е спряло и по нищо не личи, че наскоро отпразнува 41-ия си рожден ден. По този повод певицата прекъсна ваканцията си на о-в Капри и се завърна в родното си място - Хавайските острови. Там, в тесен семеен кръг, тя отпразнува събитието.

Никол не скри радостта си от завръщането у дома и пусна в социалните мрежи свои кадри на фона на екзотичната и красива природа.

"Обичам да бъда едно с майката природа. Погрижете се за нея и тя ще се погрижи за вас", гласи посланието ѝ.

В навечерието на личния си празник съдийката от "X Factor" публикува друга снимка в официалната си Инстаграм страница, на която позира до прекрасна торта, украсена със свежи плодове и сладки френски Макарони.

За честването тя избра бяла тениска с нежна бродерия в предната част и 3/4 дънки.

Днес, за да благодари за хилядите пожелания, които е получила, тя сподели свои кадри от живописните и слънчеви плажове на острова. На тях хубавицата е облечена с яркожълт гащеризон с тънки презрамки и свободни крачоли, а под него носи черно спортно бюстие. За да подчертае корените си, с които винаги е била изключително горда, допълва облеклото с нежен венец от хавайски цветя и няколко подобни гердана, които се спускат надолу от шията ѝ.

"Благодаря на всички за цялата любов и съобщения, които получих за рождения си ден! Чувствам се толкова обичана. Никое от вашите послания не остана непрочетено. Толкова съм благодарна, че имах още една щастлива обиколка на слънцето. Преживях най-хубавото време у дома, като започнах следващата глава от живота си с моето семейство", написа Шерцингер на фотосите.

Малко преди да кацне на родна почва, все още на италианска територия, Никол реши да превърне Инстраграм страницата си в платформа, акцентирайки върху наболял проблем - замърсяването на естествените басейни с пластмаса. За целта сподели снимки, на които от ръба на лодка се опитва да извади торбичка, носеща се по повърхността на синята вода.

"Само в Америка изхвърляме 100 милиарда пластмасови торбички всяка година! Нужна е само една, за да убие морска костенурка от застрашен вид, която я е помислила за медуза и се е опитала да я изяде. Има много начини да се включите и да подкрепите почистването на океаните ни", призова тя.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !