Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калканджиева и Наско БТР избраха Мис Персенк 2019

отпечатай новината

10.07.2019 10:32 | Видян 1655 пъти

Калканджиева и Наско БТР избраха Мис Персенк 2019

В края на изминалата седмица SPA хотел Персенк - град Девин бе домакин на поредно светско събитие – Мис Персенк 2019, станало традиционно през последните години, както за емблематичния хотел, така и за региона. На 05.07.2019 г. в изисканото планинско бижу се събраха гости и приятели на Персенк, които се насладиха на вечер, изпълнена с емоции и интересна програма.

Откроиха се популярни лица от българските шоу среди – сред тях бяха Жени Калканджиева – собственик на Visages Models, Мис България 2010 Ромина Тасевска, популярната светска журналистка Елизабет Методиева и миналогодишната носителка на титлата Мис Персенк Габриела Чонина.

Към тях в журито на конкурса се присъединиха и представители от SPA хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк в лицето на г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев, а задачата да изберат най - красивите и достойни момичета от всички претендентки не беше никак лесна.

Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на Iskra Art Gallery с дизайнер Искра Георгиева и слънчевите очила с марка KWIAT. За финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова от модна къща BLiNK, носител на най-престижната награда за мода в България  – Златна игла на Академията за мода в категория Най-добър млад дизайнер за 2019-та година.

Стела Гечева е тазгодишната носителка на титлата Мис Персенк. Девойката е на 19 г. от град Пловдив. За първа подгласничка на победителката бе определена Мария Мъркова на 21 г. от Пазарджик, а втора подгласничка стана Стефани Симова. Тя е на 18г. от Брезник.

Наградата Мис Термален аквапарк Персенк получи красивата и грациозна Стелияна Иванова. Новото лице на водния комплекс е на 18г. и също е от град Пловдив. Девойките получиха подаръци, предоставени от домакини и спонсори, подкрепили мероприятието. В лицето на Емилия Валенти - финалист от Гласът на България, събитието имаше очарователна водеща и уникален изпълнител.

Грандиозният финал беше поставен от една от най-обичаните рок банди за всички времена - Б.Т.Р., а присъстващите пяха и танцуваха под звуците на техните популярни песни. Жени Калканджиева и солистът на Б.Т.Р. Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата Да погледна в теб, в чието видео модната шефка изиграва главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти.

По време на гурме вечерята в изискания Ресторант-градина Модър, намиращ се в Термален аквапарк Персенк, се сервираха превъзходни ястия и ароматни вина, а хубавата музика допринасяше за доброто настроение на всички. Последва шумно афтър парти в нощния бар на Хотел Персенк. Часове преди старта на Мис Персенк 2019, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, претендентките от Visages Models заснеха модна фотосесия в Термален аквапарк Персенк.

Комплексът отвори врати през 2017г. и за кратко време се превърна в любимо и предпочитано място за летни забавления, както и за провеждането на корпоративни мероприятия, семейни тържества и сватби. Водният оазис притежава различни по вид басейни с минерална вода, забавления и атракциони за малки и големи, заведения и SPA център.

За най-малките гости на Термален аквапарк Персенк са на разположение външен и вътрешен детски кът, както и много забавни съоръжения - люлки, въртележки, водни топки и лодки. Градината на ресторанта разполага с красиви беседки с уникална технология с дървени въглища, където всеки гост има възможност да приготви самостоятелно барбекю и свежи зеленчуци от богатото меню на Модър и да се наслаждава на прекрасната гледка към Родопа планина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !