Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Личен асистент избира шарени чорапи за Малума

отпечатай новината

10.07.2019 15:43 | Видян 1243 пъти

Личен асистент избира шарени чорапи за Малума

С огромен антураж пристига колумбийската звезда Малума за първия си концерт у нас тази вечер в зала „Арена Армеец“. Обкръжението му се състои не само от професионалистите, които му удрят рамо на сцена – като живия бенд и 12-те танцьори, но и на доста по-тесни специалисти. Като лични му стилист, чиято основна отговорност е да избира шантавите чорапи на певеца.

Един от основните виновници за световната инвазия на регетона като музикален стил има тежки залитания по шарените чорапи, а още повече обича да ги показва от лъснатите си чепици или спортни обувки. На сладоледи, еднорози, леприкони, бонбони и какво ли не, бельото винаги наднича от стила му. За правилния му избор се грижи специален човек в екипа на звездата.

Както „Монитор“ първи писа, изпълнителят на Clandestino ще загрее за излизането си на българска сцена като разцъка футбол в бекстейджа на залата. Енергичното му поведение на сцена е плод на сурова физическа подготовка и той не си позволява да пие алкохол или да се храни обилно преди шоу. Зад кулисите залага само на протеинови шейкове с джинджифил и много, много вода.

По програма Малума трябва да е пристигнал вчера от Киев в София заедно с цялото си семейство, с което пътува на всички дати от световните си обиколки. Той е изключително привързан към роднините си и не се отделя от тях. Дори артистичният му псевдоним е посветен на тях, като го образува от първите две букви на майка си – Мали, баща си – Луис и сестра си – Мануела.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !