Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катето Евро и Любен Дилов журират България търси талант

отпечатай новината

11.07.2019 14:06 | Видян 1275 пъти

Катето Евро и Любен Дилов журират България търси талант

Обичаната актриса Катерина Евро ще направи своя телевизионен дебют като жури в България търси талант в компанията на опитния си колега Любен Дилов – син. Любимката на поколения българи ще заеме мястото си до телевизионния и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и общественик с опит в 4 от 6-те издания на шоуто, което през 2014 г. влезе в книгата на Гинес.

Заедно с Ицо Хазарта и Славена Вътова, те обещават да бъдат взискателни, забавни, критични, когато е необходимо, но и да поощряват дарованията на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.

„Аз ще бъда „доброто ченге“, защото уважавам труда на хората и се радвам, когато някой се е постарал и прави нещо добре“, коментира Катето Евро. Любен Дилов се надява на най-голямата шоу сцена да се качат хора, които могат да го изненадат дори и след дългогодишния му опит в България търси талант.

„Множество кариери на популярни днес личности стартираха от тази сцена. Не забравяйте, че не е късно да се явите на кастинг и да получите възможността да спечелите тази сериозна награда само с три впечатляващи изяви пред нас“, призова той.

Докато за актрисата ролята на жури в България търси талант е ново предизвикателство, доайенът на журито посреща шестия сезон с доза предпазливост.

„Златният бутон е голяма драма за журито. Аз помня предишния сезон, когато ударих моя златен бутон на хора, които винаги съм посрещал с голямо недоумение - това са бийтбоксърите. Така че тази година аз лично ще бъда по-предпазлив. Няма да бързам да го харчa”, заяви Любeн Дилов – син.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !