Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Даниел Петканов се хвали, че е спал с 500 жени

отпечатай новината

15.07.2019 14:27 | Видян 1880 пъти

Даниел Петканов се хвали, че е спал с 500 жени

Един от най-атрактивните участници в предпоследния сезон на ВИП Брадър Даниел Петканов никак не си е поплювал с жените, докато е бил ерген.

Бившият репортер на Милен Цветков дори си направил доста подробен списък с бройките, които е натрупал в леглото. Обикновено си намирал момичетата в сайтове за запознанства. Самият той обаче не се гордеел особено от това свое постижение, защото безразборният секс не го направил щастлив.

„Наистина съм имал доста момичета, колкото и комплексарски да звучи. Трупах бройки до октомври 2012 г. Случваше се дори да спя с по две-три момичета на ден. Гонех бройката, трудно повтарях. След това прочетох една книга, която напълно промени начина ми на мислене. Преди да се състезавам за бройки, за мен беше важно удоволствието от секса. След това обаче то се загуби, за сметка на резултата, който гонех”, признава си честно Петканов.

Самият той отказва да каже колко точно жени да минали през спалнята му, за да не изглежда, че се хвали с това, но почти достигали до 500, пише Уикенд.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !