Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майли Сайръс не иска да ражда заради замърсяването на планетата

отпечатай новината

16.07.2019 11:32 | Видян 1403 пъти

Майли Сайръс не иска да ражда заради замърсяването на планетата

Бившата старлетка на Дисни Майли Сайръс е категорична, че не иска да става майка, докато не е сигурна, че децата й ще растат на място, където „все пак има риби във водата“.

"Ние живеем на една прецакана планета и отказвам да принуждавам детето си да живее на нея", изповяда се звездата пред сп. ELLE. По думите й, хората третират Земята като жена – лошо. „Взимаме и взимаме, като очакваме тя да продължава да създава“, казва още Сайръс, която в края на миналата година се венча за дългогодишния си приятел Лиам Хемсуърт.

Въпреки сватбата, певицата е категорична, че не се вижда в ролята на типична домакиня, която бърше прах с престилка в кухнята. Дори напротив, макар да признава, че актьорът от Игрите на глада я подкрепя най-много, тя все още се чувства привлечена и от жени.

"Хората стават вегетарианци по здравословни причини. Но беконът е все още безумно вкусен и аз знам това", намигна изпълнителката на Mother's Daughter.

Относно участието си в сериала на Netflix - Black Mirror, Сайръс призна, че не се е поколебала и за миг преди да приеме ролята на Ашли – поп звезда, която иска професионален развод с обсебващия си мениджър, но наркотиците й пречат да вземе живота си в свои ръце.

"Когато продуцентите дойдоха при мен със сценария с въпрос дали съм заинтересована за ролята, бях просто сигурна, че не просто проявявам интерес, а няма кой друг да изиграе персонажа – това е моят живот", спомня си Сайръс, чиято звезда изгря през 2006 г. със серила Хана Монтана. "В момента, в който започнах да правя секс, бях сигурна, че повече няма как да сложа перуката", връща още лентата назад звездата.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !