Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алекс Сърчаджиева оцелява като Рамбо в Игри на волята

отпечатай новината

18.07.2019 10:38 | Видян 1631 пъти

 Алекс Сърчаджиева оцелява като Рамбо в Игри на волята

Гмуркане, катерене, езда – това са били само част от екстремни приключения, през които Алекс Сърчаджиева е минала в продължение на три дни, за да заснеме промоклипа на новото риалити „Игри на волята: България“, което ще стартира скоро по Нова тв.

Актрисата ще е негова водеща и беше първата, която се впусна в изпитанията на бъдещите състезатели за чек от 200 000 лв. Заедно с екипа на Валери Милев, Алекс преброти красиви, но опасни кътчета на България за екстремните снимки, а визията й е напълно променена. Тя е, така да се каже, в пълна бойна готовност, цялата в черно трико и грим, наподобяващ дегизировката на Рамбо в джунглата.

Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България“ ще усетят този адреналин

За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, споделя Алекс. Режисьор Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти пък признава, че част от сцените са били твърде екстремни и се е наложило използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на водещата.

Първият сезон на най-новият формат в родния ефир се очаква тази есен, но снимките започват буквално до дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. На финала един от участниците ще спечели най-голямата награда от предаване в момента - 200 000 лева.

Източник: Monitor







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !