Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Весела Тотева и Топчо пред фалит

отпечатай новината

24.07.2019 14:16 | Видян 1975 пъти

Весела Тотева и Топчо пред фалит

Сериозни финансови затруднения изпитват дизайнерката Весела Тотева и бившият футболист Елин Топузаков, научи „Галерия“. Двойката едва успява да свързва двата края заради натрупани борчове покрай семейните си бизнес начинания.

Никое от тях обаче не потръгна и Весела и Топчо започнаха да закриват проектите си един по един.

Наложи Тотева тихомълком да затвори бутика си в столицата, който толкова шумно рекламираше. Пред познати футболната половинка обяснявала, че ще го мести, но истината била, че магазинът отдавна не вървял. Бърза проверка на „Галерия“ показа, че сайтът на модната й линия също е закрит заради неплатен домейн.

В Instagram профила на бутика й артикулите са на разпродажба и се предлагат на безценица. По всичко личи, че скоро Тотева вече няма да се изявява като моден дизайнер.

Не по-малко плачевно е и положението при Топузаков. Още миналата година Топчо бе изритан като треньор на „Арда“ (Кърджали), откъдето прибираше над 10 000 лева и бе един от най-високоплатените наставници в родния футбол. Уви, Елин не можа да се справи и реши да се преориентира към друго поприще – ресторантьорството.

В началото на годината двойката отвори италиански ресторант – също доста шумно рекламиран. В столичните среди коментират, че заведението така и не потръгнало и Топчо и Весела били на загуба.

За сметка на това пък личните им отношения били в рязък контраст с финансовите. Двамата най-сетне улегнаха в брака си и били по-влюбени отвсякога. „Явно тяхната любов вирее по-добре в бедност, отколкото в богатство“, шегуват се техни близки.

Топузаков и Весела имат няколко раздели зад гърба си. Бившият футболист въртеше извънбрачна афера, за която съпругата му покорно си затваряше очите. В крайна сметка обаче Топчо избра да остане с жена си и сина си, който е на 5 годинки.

„Преживявали сме много тежки моменти, но за развод никога не е ставало дума“, призна Тотева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !