Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Самоубийството на Кавали

отпечатай новината

31.07.2019 12:03 | Видян 1991 пъти

Самоубийството на Кавали

Какво щяха да правят родоначалничката на бг модата на леопардовите принтове Дарина Павлова и всички фолкопевици, ако Роберто Кавали се беше самоубил преди 46 години. Отчаян от първите си неуспехи в кариерата,  начинаещият тогава дизайнер решава да сложи край на живота си – не му върви нито в бизнеса, нито в любовта. Той пуска газа на кухненската печка,везам приспивателно,  ляга на пода, гушнал любимото си куче на име Вълк и очаква светлината в края на тунела да го погълне.

Събужда се, разтърсен от жената, която се грижи за дома му и се ужасява, че и отвъд ще му се налага да търпи хипер енергичната дама с оперното име Тоска. После се окопитва и разбира от нея, че си е у дома, а на съседната улица Фортини е станала авария, която е спряла през нощта газоснабдяването за цялата махала.

Разбира, че е станало минути, след като той решава да тури край на живота си, разказва флорентинският майстор в своята автобиография Просто аз. След като разбира, че явно си заслужава да се живее, Кавали намира нова любов с библейското име Ева на „Мис Вселена” в Санто Доминго, на който е жури, с която си раждат деца, потръгва му много в бизнеса, който сравнително неотдавна продаде за огромни пари и намира пълното щастие. Такъв е животът!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !