Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гаджето на Тита на нож с Папи Ханс

отпечатай новината

31.07.2019 13:21 | Видян 2198 пъти

Гаджето на Тита на нож с Папи Ханс

Гаджето на поп звездата Тита - Викторио, е болезнено ревнив и се съмнявал, че между половинката му и Папи Ханс има нещо повече от професионални интереси. Той трудно понасял слуховете, че приятелката му е влюбена в Трендафилов, пише „Галерия“.

Всичко започнало преди повече от половин година с участието на Тита и Папи Ханс в „Като две капки вода“.

Двамата определено демонстрираха симпатии един към друг пред камерите, а зад кулисите близостта им се задълбочавала, разказват от шоуто. Още тогава Викторио изревнувал от поета и помолил Тита да не се среща повече с него. След края на предаването обаче Трендафилов не само продължил да търси певицата, но и предложил да направят общ проект.

Новата им песен „Ти гониш“ е повече от провокативна – Тита и Папи си разменят интимни ласки пред камерата, галят се и се прегръщат. Викторио присъствал по време на снимките, но мълчаливо преглътнал унижението.

Чашата преляла на рождения ден на звездата, когато Тита поканила Трендафилов на партито, въпреки изричната молба на Викторио да не го прави. Още щом видяла колегата си, Тита му се хвърлила на врата и го разцелувала, а Папи я вдигнал на ръце.

„Всеки има някакви трудни моменти във връзките си. Връзките са нещо много сложно, особено когато двама човека се развиват поотделно. Много е трудно“, сподели наскоро Тита относно отношенията си с Викторио, като подчерта, че в момента са си заедно. Двамата вече няколко пъти се разделяха и събираха, а според близки до певицата връзката им върви към своя окончателен край.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !