Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Големите малки лъжи съсипват животи

отпечатай новината

02.08.2019 09:22 | Видян 1687 пъти

Големите малки лъжи съсипват животи

От всяка житейска история, било то и телевизионна, може да се извлече поука. Това важи с пълна сила за втори сезон на хитовата драма на НВО „Големите малки лъжи“. Научихме, че дори и благородните лъжи не водят до нищо добро.

Всяко едно от попълненията в Петорката от Монтерей се изправи пред демони от миналото, а главен виновник за това са именно лъжите и премълчаните истини.

Две от героините си заслужиха специално внимание през изминалите седем епизода. Една от тях е Селест, в чиито токчета се разхожда Никол Кидман. Тя преживя най-трудната битка в живота си – тази за своите деца. Тук, разбира се, голям принос има и Мерил Стрийп, която изигра чудовищно образът на свекървището Мери Луиз (което всъщност е и истинското име на актрисата). От сцените с двете звезди буквално можеш да настръхнеш, като 70-годишната легенда успява да буди едновременно съжаление и ненавист у средностатистическия зрител.

Изстрадала майка, погребала и двамата си сина, която не може да приеме факта, че вторият (Алексансър Скарсгард) е пребивал и изнасилвал жени. В същото време това изстрадало същество успява да човърка в раните на околните по най-неприятния начин и то напълно умишлено. Критиците вече прогнозират, че тази роля ще прибави още една награда „Еми“ в актива на Стрийп.

В първи сезон Бони Карлъсн, в чиято кожа скача Зоуи Кравиц, като че ли мина между капките и не успя да привлече внимание върху себе си. В актуалните епизоди обаче дъщерята на музиканта Лени Кравиц разгърна потенциала си в един по-сложен образ. Чувство за вина заради убийството на Пери, брак без любов и разкрития за тежкото й детство, пропито с омраза към майка й – всичко това стъпка иначе безкрайно позитивната йога учителка от първите серии.

Петорката от Монтерей си дели заслугата за убийството, но ръцете на Бони го извършиха, така че най-естественият завършек бе точно тя да се предаде в полицията. Фактът, че финалните надписи се появиха  преди да видим как любимките ни си признават за престъплението и получават някаква присъда, или пък се отказват в последния момент, е твърде незадоволителен завършек.

Добрата новина е, че Рийз Уидърспуун и Никол Кидман оставиха вратичката отворена за евентуален трети сезон. Заговори се, че такъв не може да има, заради натоварения график на актрисите, но „те са влюбени в проекта и биха се включили при няколко условия“.

Ще се радваме да направим трети сезон, защото имаме добри идеи, но няма да го направим, ако не се съберем всички... дори и децата“, сподели пред изданието News Corp Australia нежната половинка на музиканта Кийт Ърбън.

Уидърспуун пък не издава какво по сценарий може да се е случило с петорката в полицията, тъй като около това би се въртял евентуалния трети сезон.

„Важно е да не обсъждаме това, защото може да бъде обяснено в трети сезон. Не е лошо да оставим малко мистерия“, допълни Кидман.

Източник: monitor
Снимка: НВО
 






автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !