Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Скандал: Ферари започна война с Филип Плейн

отпечатай новината

06.08.2019 14:16 | Видян 3312 пъти

Скандал: Ферари започна война с Филип Плейн

Луксозният бранд за бързи коли Ферари се вбеси на немския дизайнер Филип Плейн и в официално писмо му постави ултиматум да свали кадри и видеа от социалните си мрежи, в които промотира свои маратонки върху капака на собственото си лъскаво зелено Ферари.

Представителите на марката изразиха възмущението си от факта, че той си е позволил своеволието да ползва автомобила „за промоционални цели на собствените си продукти, с което накърнява репутацията на марката“.

От бранда споделиха още, че те не смятат, че лайфстайлът на Филип отговаря на имиджа, който марката иска да има и че не желае да се асоциира със сексуалните намеци, които той вменява във видеата, визирайки няколко клипчета, на които полугола силиконова красавица мие колата, върху чийто капак са сложени съответните маратонки на стойност 800 долара.

Плейн реагира остро на желанието им като сподели, че това е „изнудване“ и е готов да предприеме легално мерки, ако продължават да настояват да свали кадрите.

„Не мога да облека в думи колко съм възмутен. Не трябва да си арогантен с клиентите си и да се държиш, сякаш те са по-малко от теб“, коментира дизайнерът.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !