Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

30 бона за раждане пръсна Алекс Раева

отпечатай новината

12.08.2019 12:49 | Видян 1700 пъти

30 бона за раждане пръсна Алекс Раева

Бясно суеверие тресе младата майка Алекс Раева, която на 2 август роди първото си дете. Певицата се плаши от зли очи и не смее да покаже бебето на никого, освен на семейството си. Говори се, че докато го роди, е пръснала над 30 хиляди лева.

Само докато забременее, Алекс Раева е дала близо 15 бона на болници за ин витро процедури, твърди се в артистичните среди. Както е известно, певицата има проблем със зачеването, затова няколко пъти е пробвала изкуствено оплождане, докато най-накрая забременее. С мъжа й, с когото нямат брак, решили да замразят ембриони в частна столична болница, за което също се оръсили. Наблюдението на бременността им струвало няколко хилядарки, за раждането платили близо 3 бона, а имало и допълнителни разходи. Тези харчове обаче си стрували. Бившата певица на Слави Трифонов споделила с близките си, че мигът, в който видяла за първи път детето си, бил най-щастливият в живота ѝ.

Но Алекс станала много чувствителна към темата с лошите очи и урочасването. След толкова години борба за бебе сега тя се притеснявала, че някой може да го разболее само с един поглед или да навреди на самата нея от завист, заради което да не може да отгледа детето си. За да се предпази, решила да се крие от всички с изключение на семейството и най-близките си приятели. С цел да скрие детето и себе си тя отказва дори да обяви в коя болница е родила. Обикновено звездите, които стават майки, благодарят публично на своите лекари. Алекс обаче не го направи веднага след раждането, за да запази в тайната местонахождението си и за да не предизвиква любопитството на непознатите хора. Тя смятала, че парите, които е изсипала във въпросната болница, са достатъчна благодарност.

На фона на всички тези прояви на суеверие е странно, че певицата реши да кръсти детето Леа на баща си Илия, който си отиде през 2017 г., а вероятно и на легендарната певица Леа Иванова. Както е известно, според всички закони за езотериката, да кръстиш дете на мъртвец носи лош късмет. Явно обаче в този случай почитта към родителя и музикалната легенда е надделяла над суеверието.

Родилката продължава да крие подробности за бащата на детето си. Въпреки че през май се появи с него на откриването на изложба в София, не каза публично нито името, нито професията му. Обяснението ѝ за тази тайнственост е, че той не иска да бъде известен. Стана ясно единствено, че е по-възрастен от нея, но доста представителен. Вероятно малката Леа не е първото му дете. Предполага се, че тайнственият мъж сигурно има наследници и от предишна връзка, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !