Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

8-годишната щерка на Дони тежи повече от него

отпечатай новината

12.08.2019 13:05 | Видян 1862 пъти

 8-годишната щерка на Дони тежи повече от него

Дони е слаб като вейка, но същото не може да се каже за дъщеря му. 8-годишната девойка е доста пълна за възрастта си и дори гони на килограми лудналия по източните философии и религии свой татко, установиха папараците на „Уикенд”. А може и вече да тежи повече от него.

Тенденция в семейството им е колкото повече линее бащата, толкова повече да шишкавее щерката. Лилия има завиден апетит и за разлика от родителя си не похапва по тибетски - само тревички, плодове и ядки, а набива здраво свински мръвки, банички, кроасани, хляб и всякакви други висококалорични храни.

Преди няколко дни джипът на звездното семейство спря в центъра на Ахтопол. Лявата задна врата се отвори и оттам се подаде дългият метър и половина бедър на Нети – съпругата на Дони. Миг по-късно пеещата актриса излезе от колата в целия си блясък, пременена в къси шарени шорти и изрязан потник. Междувременно пък от дясната врата на високопроходимия автомобил се изсули дъщеричката й. Малката дебеланка беше облечена във възкъса поличка.

Майка и дъщеря се отправиха пеш към една от ахтополските бакалии, а главата на семейството остана да ги чака в джипа. Дони не си показа носа извън колата и така спести стреса на онези, които все още не са наясно, че е станал кожа и кости.

От магазина за хранителни стоки Нети и Лилия взеха ягоди, боровинки и бяло грозде. После двете отскочиха до аптека, откъдето купиха ампули с В12. Витаминът е необходим на Дони, за да компенсира липсата на месо, мляко и сирене в менюто му.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !