Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Орлин Павлов става татко и на голям екран

отпечатай новината

16.08.2019 09:27 | Видян 1621 пъти

Орлин Павлов става татко и на голям екран

Филмово лято – под такъв знак преминава най-топлият сезон за Орлин Павлов тази година. Поредното му заставане пред камера ще бъде за дългоочакваното заглавия „Петя на моята Петя“, разкриха от екипа на продукцията.

В лентата, вдъхновена от живота и творчеството на поетесата Петя Дубарова, певецът ще скочи в кожата на бащата на тийнейджърката Петя, изиграна от младата надежда на родното кино Александра Костова („Маймуна“). Образът на Павлов – Владо, няма да е централен. Въпреки това звездата ще има ключова роля за сюжета.

Екипът има нужда от актьор, който да притежава необходимата чувствителност за такъв баща и го открива в лицето на Орлин Павлов. Единственото им притеснение е, че почитателите на Орлин може да не го приемат като баща на 17-годишно момиче.

Но пък кой е казал, че бащите на тийнейджърките не могат да изглеждат толкова добре?“, намигват в анонса си от екипа.

До скоро звездата беше зает и със снимките на друго българско заглавие - „Завръщане“. Филмът ще бележи четвъртата поред колаборация между актьора и Ники Илиев в позицията на режисьор. Преди това двамата работиха заедно по „Живи легенди“, „Нокаут, или всичко, което тя написа“ и сериала на bTV “Скъпи наследници“. В „Завръщане“ Павлов ще се завърне заедно с група приятели (Сашо Кадиев и Бойко Кръстанов) към родния Пловдив, за да помогне на четвъртия от компанията в беда (Илиев). Актьорът, който в началото на годината гушна първородната си дъщеря Елизабет, ще изнесе и концерт във връзка с филма. Това ще се случи на 28 август, а терен на събитието ще даде Гребната база в града под тепетата. Камерата за „Завръщане“ ще се върти по време на целия концерт, а всички присъстващи ще станат статисти в последните сцени от продукцията. Шоуто ще изненада меломаните и с присъствието на гостуващи звезди, сред които Любо Киров, Графа, Белослава и Бобо.

Източник: Monitor
Снимка: Симон Варсано


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !