Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тони Димитрова в люта война с бившия си

отпечатай новината

16.08.2019 11:01 | Видян 2109 пъти

Тони Димитрова в люта война с бившия си

Певицата Тони Димитрова все още няма нов мъж в живота си, след като миналата година се раздели с музиканта Иван Ченов.

Двамата имаха 4-годишна връзка, а 2 години дори живяха заедно. Според злите езици причината за раздялата е страстта на Ченов към хазарта, но изпълнителката така и не потвърди това.

Преди дни обаче тя направи тежко откровение, което очевидно е засегнало Ченов. "Нямам нов мъж в живота си. А дори и да имам, никога повече няма да дам гласност на отношенията си. Нямаше начин в предишната ми връзка да не се разбере, но в един момент се запитах дали няма да се срамувам като покажа кой е човекът до мен. Той не оцени това и сега се срамувам, че съм показала, че обичам някого. Това никога повече няма да се случи", категорична е Тони.

Тя не скри, че откакто с младия музикант са се разделили, са се засичали няколко пъти в Бургас, но се подминавали като непознати. Накърнен от думите й самият Ченов й отвърна като използва за трибуна профила си във Фейсбук.

"Чета днес поредната статия, в която уважаемата Тони Димитрова се срамувала от мен. Някои ще кажат "защо четеш и се занимаваш с тези глупости", други нищо няма да кажат.... Но въпросът ми е "Не трябва ли аз да се срамувам все пак?"... На всички съм го виждал в очите, но кой може да го каже", написа по адрес на бившата си любима Ченов.

Негови приятели се впуснаха да го защитават с хули по адрес на Димитрова и го посъветваха да спре да се занимава с нея. "Това и правя, но въпросната не спира! Година и половина мина вече. Колко да мълча? Много помия ми изсипа", отвръща обиден музикантът.

Докато бяха двойка в живота двамата и партнираха и на сцената като след раздялата им поканите за участия към Ченов сериозно намалели, предават от Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !