Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Розмари към Джулиана Гани: Предай ми някой урок по фотошоп

отпечатай новината

27.08.2019 11:59 | Видян 3899 пъти

Розмари към Джулиана Гани: Предай ми някой урок по фотошоп

Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по професия и пише книги за здравословно отслабване и стегната външност, тъй като нейната фигура е далеч от това.

Феновете на инстаграм страничката TheRealSfw изобличиха истината за Гани и тя е, че гладкото и оформено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод единствено на нейното въображение.

Джулка бе щракната по бански в гръб от папараци на плажа. Фотото бе сравнено с друго такова, което обаче е обработила и тя лично е качила в нета. Разликата е огромна.

Да, Гани наистина много е отслабнала, което сигурно се дължи благодарение на познанията на половинката й Илиян, който зорко брои погълнатите от нея калории всеки ден. Но очевидно блондинката не прави никакви физически тренировки, за да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което уж гаджето й разбира.

Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, приличащо на мекица.

Колежката й Розмари Тишер, която изгря в последния сезон на „ВИП Брадър“, захапа Гани под снимката, като драсна следните иронични редове: „Аз пък бих се радвала Джулиана да направи един туториъл как да си фотошопирам толкова добре задните части, че целулита е окупирал тялото ми от 1997 насам и малко искам да подлъгвам мъжката аудитория… че само селфита и пейзажи не продават“.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !