Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

МЕГЗ с инициатива за българския вкус

отпечатай новината

27.08.2019 13:17 | Видян 1452 пъти

МЕГЗ с инициатива за българския вкус

Топ дизайнерката Миглена Каканашева умело се е заела да промотира темата за истинските неща около нас в социалните мрежи, където всичко е лъскаво, фалшиво и фотошопирано.

След като първа заговори за манията по редактиране на снимки сред родните звезди. Че дори и качи свои нередактирани снимки и си призна, че тя самата също години наред е обработвала кадрите си, защото е робувала на стереотипите за идеалния инстаграм образ.

Вчера Мегз заговори за истинския български вкус. Тя качи снимка в инстаграма си, на която позира с българска пита и попита феновете си защо да се снимат с омари и гурме чинии е толкова модерно? “Какво им има на нашите вкусотии?  Аз лично обожавам родния вкус. Има нещо толкова магично в него, което ме връща право в детството ми когато редовно кръстосвах полетата на село рошава и боса, а баба ме викаше да се прибирам да ям.”

Каканашева още прикани феновете си да коментират кое е тяхното любимо традиционно българско ястие. И предизвика армията си от Ангелите на МЕГЗ да направят същите постове. Сред тях беше и коафьорът на звездите Венелин Кондаков, който е съ-водещ на Мегз в риалитито ѝ. Той прие предизвикателството и обеща да направи модерен пост за родния вкус.

Според запознати идеята на МЕГЗ е да наложи родния български вкус както и всичко истинско в живота ни като модерно, за да може повече хора да започнат да го смятат за готино и да го правят. И с това да се намали фалша в социалните мрежи.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !