Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Дейвид Хаселхоф раздава тениски с лика си в София

отпечатай новината

29.08.2019 10:24 | Видян 1003 пъти

Дейвид Хаселхоф раздава тениски с лика си в София

С особено отношение към българските си фенове се отнася популярният ас от „Спасители на плажа“ Дейвид Хаселхоф. Звездата от 90-те е у нас за снимките на екшън комедията Kung Fury 2, където ще си партнира с Майкъл Фасбендър.

Скоро след като актьорът засне видео на фона на храм-паметника „Свети Александър Невски“,

в което промотира предстоящото си концертно турне в Германия, родна фирма за работно облекло издаде, че е помолена от екипа на Хаселхоф да брандира тениски с лика му и фразата, превърнала се в негова запазена марка - Don’t hassel THE HOFF (вариация на Don't hassle The Hoff, което в буквален превод означава „не ядосвайте Хоф/Дейвид Хаселхоф). Според вътрешна информация на българската компания, актьорът ще зарадва феновете, които го пресрещат за автографи в София и с изненадващ подарък – тениската.

Визитата на Хаселхоф в България бе неочаквана за родните му почитатели, предвид ролята му в първия късометражен проект на Дейвид Сандбърг – Kung Fury, като чието продължение ще служи снимания в момента филм. В първото заглавие, което доби популярност предимно онлайн, участието на бившия спасител на плажа се свеждаше до глас зад кадър за автомобилната навигация Hoff 9000.

Дали присъствието му на терен означава, че актьорът ще получи видимост на големия екран, предстои да разберем.

Това не е първият допир на Хаселхоф със страната ни. През 2015 г. актьорът не само се влюби в разработвания от Луиза Григорова и Мартин Макариев екшън трилър „Черни досиета“, но и сам изяви желание да участва в него. До допира му с продукцията се стигна, след като Дейвид Чокачи, който вече бе ангажиран за заглавието, а с Хаселхоф са работили заедно по „Спасители на плажа“, му показал тийзър към вече заснетия материал.

Интересен факт е, че ентусиазъм да се включи в „Черни досиета“ бе проявил и вокалистът на Godsmack Съли Ърна. Оттогава работата по продукцията на семейство Макариев обаче е в застой.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !