Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган Маркъл за най-тежкия период в живота си

отпечатай новината

03.09.2019 09:37 | Видян 2172 пъти

Меган Маркъл за най-тежкия период в живота си

Днес Меган Маркъл не може да говори за личните си преживявания така лесно, но преди да се омъжи за принц Хари, тя поддържаше собствен блог. В статията тя разказва за неприятните си преживявания в миналото.

Материалът, в който открихме откровенията й, е отдавна изтрит, заедно с всички останали други публикации в блога с името “The Tig”, пише Missbloom.

Само че нищо публикувано в Интернет, не остава изтрито завинаги и хакери успяха да изровят статията.

Меган и Хари са си направили тайна ваканция до Ибиза
В нея Меган разказва, че като 20-годишна тя е страдала от много проблеми със самочувствието и с мястото си в обществото.

“Периодът, в който бях на 20, беше брутален за мен – постоянна битка със самата себе си, заради тялото ми, стилът ми, желанието ми да бъда толкова готина/модерна/умна или каквото и да е, колкото другите.

През тинейджърските ми години беше дори по-зле – лутах се и се опитвах да пасна някъде. В училище имаше групички – чернокожи и бели момичета, филипино и латино. Аз съм двурасова и спадах някъде по средата на всички. Всеки ден по време на обяда, се стремях да съм заета с нещо – френския клуб, ученическия съвет, всяко нещо, което можеше да правиш през обедното време – аз го правех. Не защото исках да съм толкова активна, а просто защото се страхувах, че ще остана сама”, написа Меган в блога си тогава.

Сега вероятно ситуацията е много подобна за нея – заради социалния си статус е постоянно обсъждана и наблюдавана, критикувана и съдена. Тя самата е споделила на хора в двореца, че се чувства ужасно, защото дори не може да се защити срещу нападките.

Въпреки това тя продължава да се бори за това, което е важно за нея, използвайки статуса си. Вчера с Хари обявиха в общия си инстаграм профил, че до пътуването им в Африка остават само 20 дни, където ще се занимават с благотворителна дейност. “Лично аз, нямам търпение да запозная съпругата си и сина си с Африка”, казва Хари в сторито по повода.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !