Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Светците на народа събрани в книга

отпечатай новината

03.09.2019 14:57 | Видян 941 пъти

Светците на народа събрани в книга

Българските земи са изпълнени с чудотворни места, а историята ни познава не един или двама феномени. Тази книга е посветена именно на мъдреците, които преобръщат представите ни за света, проповядват смиреност и ни повеждат по пътя на споделената добрина и отредената ни от небесата посока.

Някои наистина притежават чудодейни способности, могат да лекуват с думи и с даровете на природата, да правят предсказания и да помагат на всеки, който е потърсил помощта им. Други разчитат само на Божието слово и истината, която се крие зад него, но също така успокояват търсещите души и ги насочват в трудностите на земния живот. В това четиво са събрани най-важните български светци от Други разчитат само на Божието слово и истината, която се крие зад него, но също така успокояват търсещите души и ги насочват в трудностите на земния живот.

Макар тези свети души да са безброй, най-известните и познати на българина намират своето признание тук – от Преподобна Стойна, която е била подкрепяна от св. Георги, до дядо Добри, който запали искрата на добродетелта и се превърна в пример за жив светец; от Петър Дънов, който основал Бялото братство, до отец Георги, който дни преди кончината си приемал по петстотин благодарни души на ден и чиито молитви вършели чудеса; от свети Серафим Софийски Чудотворец, молитвата до когото изпълнява желания, до Ванга, чиито предсказания виждаме как се сбъдват; Петър Димков, който не е наречен Лечителя без заслуги; Любомир Лулчев, който е изиграл голяма роля в българската история като личен астролог и съветник на цар Борис III; Дядо Влайчо, който не изоставил Библията си и изцерил стотици души; Слава Севрюкова, един от най-мощните български феномени; и Вера Кочовска – жената рентген, която виждала през телата на хората.

В книгата „Светците на народа” са събрани техните житейски истории с подробности за нелеките им съдби и изпитанията, през които са преминали; мъдростта, която са опитали да ни предадат; предсказанията им за България, човечеството и света; чудесата, които са извършили; над 100 от най-ефикасните им билкови рецепти за почти всяка срещана болежка, които могат да бъдат приготвени и изпробвани в домашни условия, систематизирани по азбучен ред според заболяването. Съкровищницата на българските чудотворци и техните лекове ще намерите на всички вестникарски павилиони от днес, с логото на издателство „Милениум” и на цена само 10 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !